Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni si condiții

La orice sumă se plătește un avans de 30%(personal sau prin virament bancar). În cazul mărturiilor avansul va fi de aproximativ 40% din suma totală.

Produsele comandate, le execut în ordinea plasării.

Comenzile se plasează din timp, cu cel puțin 4 săptămâni înainte de eveniment.

Nu îmi asum responsabilitate pentru colete/produse deteriorate în timpul transportului, dar NU refuz să schimb produsul, în nici un caz nu îmi doresc să vă las fără produsele comandate. În cazul în care sunteți nemultumiți de produsul primit acesta se poate restitui sau shimba în starea în care a fost primită.
Costurile sunt suportate de către client.

Prețul și modelul produselor se stabilesc înainte de confirmarea comenzii, modelele NU sunt standard, deci se pot personaliza.

Orice modificare pe parcurs se taxează suplimentar.

Toate produsele sunt făcute manual(HANDMADE), din această cauză nu pot fi 100% identice cu cele din poze, fiecare produs este unic și personalizat în felul lui.

Cumpărarea produselor sau simplă vizitare a acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Magazinul online www.art-office.ro este operat de:

  • Olah T.Nora PFA
  • art-office.ro
  • Sediul se află în Oradea, România
  • CIF 35259378  Nr.înmatriculare F05/2099/2015
  • Număr de telefon relații cu clienții: 0743 860 570
  • Adresă de e-mail: info@art-office.ro

Îmi asum dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul ce-l prezintă. Totodată ne rezervăm dreptul că în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parțială în avans.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul site-lui.

Puteți face o comandă la noi prin comandarea prin formularul nostru de check-out sau telefonic. După comandă, veți primi o factură proformă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin e-mail de motivul refuzului. Voi putea refuza o comandă dacă:

  • nu avem pe stoc produsul comandat
  • plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plății prin transfer bancar
  • a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului
  • nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc…)

O comandă depusă pe site-ul art-office.ro are ștatusul inițial plasată și va fi validă după confirmarea că produsele există în stoc sau la furnizor, nici o comandă nu este eligibilă dacă nu este confirmată.

Înregistrarea ca membru, parolă și comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă.

Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Promoții, reduceri și concursuri

Eu stabilesc singură regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site.

De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioadă de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantez disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție si o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

 

 

Cart
Your cart is currently empty.